Privé training Shiva4Dogs

 

Shiva4Dogs biedt privé training aan voor elke baas/hond combinatie. De kracht van privé training zit in de 1 op 1 aandacht en het gericht kunnen werken aan jullie individuele trainingswensen. In relatief weinig lessen kunnen we op deze manier samen heel veel bereiken!

Shiva4Dogs biedt privé trainingen met als doel een hond te krijgen die graag met jou samenwerkt. Een hond zo opvoeden dat hij nog steeds hond mag zijn, maar waarbij jullie als team tevreden en blij door het leven gaan en je hond geleerd heeft dat het fantastisch is om met jou te mogen samenwerken. Jij blij omdat je hond fijn luistert, je hond blij omdat jij hem geleerd hebt dat het geweldig is om het door jou gevraagde gedrag uit te voeren.

Is het niet heerlijk als je zeker weet dat jouw hond altijd bij je komt als je hem roept? Ongeacht welke afleiding er is? Of dat je je bord op tafel kunt laten staan zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit direct in een andere buik belandt zodra jij je even omdraait? Of dat je hond zonder commando netjes wacht bij het uit de auto komen of door de deur gaan totdat jij toestemming geeft?

Shiva4Dogs helpt je graag om inzicht te krijgen in de leerprincipes van de hond, zodat jij zelfstandig in staat bent om je hond de dingen aan te leren die voor jou belangrijk zijn. Je leert hoe je een hond kunt motiveren en wat zijn of haar lichaamstaal je vertelt. Oftewel; je krijgt de handvatten aangereikt zodat jij zelf in staat bent om samen met je hond toe te werken naar die blije en tevreden hond/baas combinatie.


wp3