Cursus hier komen

 

Heeft je hond soms andere prioriteiten dan komen wanneer je hem roept? Is hij snel afgeleid of zou je graag willen dat hij meer contact met jou zoekt in plaats van zijn omgeving? Lijkt het je leuk om samen actief te onderzoeken hoe jullie het voor elkaar kunnen krijgen dat je viervoeter direct komt wanneer hij roept? En dat jij leert hoe dat werkt in zijn koppie? Schrijf je dan in voor onze korte cursus hier komen en ga samen aan de slag!995406_185293471637809_1597845248_n

De cursus bestaat uit 3 delen van ongeveer 2 uur per keer. In het eerste deel werken we voornamelijk aan het leren begrijpen van de leertheorie├źn van de hond en krijg je inzicht in waarom honden soms bananen in hun oren lijken te hebben. We gaan zoeken naar hoe we jouw hond kunnen motiveren en hoe jij jezelf kunt trainen op het geven van de juiste feedback. Daarnaast gaan we uiteraard in de praktijk aan de slag met oefeningen die er voor zorgen dat jij en je hond meer contact krijgen.

In deel 2 gaan we werken aan contact tussen jou en je hond terwijl we langzaam aan steeds meer afleidingen toe voegen. Je hond leert dat het geweldig is om bij jou te blijven en wij leren jou inzicht in hoe je effectief en met succes je hond in dit soort situaties kunt trainen.
Het tweede deel van deze les bestaat uit spel. Hoe kun je je wandelingen interessanter en speelser maken, zodat je hond niet alleen maar oog heeft voor zijn omgeving, maar gaat leren dat het super is om met jou te wandelen.

Tijdens deel 3 gaan we de praktijk in. We zoeken een gebied op en gaan het geleerde in de praktijk brengen. De inhoud van deze les wordt pas samengesteld nadat deel 1 en deel 2 gevolgd zijn zodat dit aansluit op jullie individuele leerpunten.

Reacties van cursisten:

“Hele leuke en leerzame cursus! Duidelijke uitleg en fijn dat je met al je vragen terecht kan. Top!”
“Heb veel meer inzicht gekregen”
“Was erg leuk en goed om te ontdekken hoe het precies bij mijn hond werkt”

Inschrijven kan middels dit Inschrijfformulier