Puppy Training

De puppy training is bedoeld voor pups tot ongeveer een half jaar oud. In deze trainingen werken we niet alleen aan de standaard commando’s zoals een zit en een af, maar gaan we ook uitgebreid in op zelfbeheersing bij de hond en het puzzelen met de hond. Voorafgaand aan de puppy training doen we eerst een prive les waarbij we een basis zullen leggen voor de lessen en onze methode zullen uitleggen.

Zelfbeheersing

Met zelfbeheersing bedoelen we dat de hond leert zich te beheersen in verschillende situaties. We gaan werken aan beheersing bij de voerbak, maar ook beheersing bij die kaas die voor de visite op tafel staat, of beheersing bij het spel dat jij je hond aan biedt.

Puzzelen

Een goede band met je hond krijg je door enerzijds te werken aan wederzijds respect en vertrouwen, maar anderzijds door vooral ook veel met je hond bezig te zijn. Hoe je dat op een fun manier kunt doen, leer je in deze training!

Opvoeding

Natuurlijk bestaat de training niet enkel uit zelfbeheersing en puzzelen. Uiteraard komen diverse opvoed oefeningen aan bod. We gaan o.a. werken aan het op cue gaan zitten en liggen, het aan de riem mee wandelen en natuurlijk het hier komen.

Inzicht

Tijdens de lessen zullen wij geregeld vragen stellen, of oefeningen aanbieden waarbij je zelf nadenkt over de beste oplossing voor jouw hond. Dit doen we je te helpen inzicht te krijgen in het leerproces van je hond, zodat je niet een trucje leert om je hond iets aan te leren, maar begrijpt hoe jouw hond denkt zodat je hier zelfstandig mee aan de slag kunt.

Zodra het niveau van jou en je hond op een bepaald niveau is, stroom je door naar de basis training.

De lessen worden gegeven op woensdag avond in Uitgeest.

Jonge pups: 18.45 uur
Oudere pups: 19.35 uur