Een hond is een bijzondere verrijking van ons leven. Een hond is altijd goudeerlijk en in staat om onvoorwaardelijke liefde te geven aan hen die hem respecteert. Een waardevolle band met je hond start bij het begrijpen van wat je hond wil vertellen.

Shiva4Dogs helpt je graag bij het begrijpen van je hond, zodat niets jullie nog in de weg staat om een relatie op te bouwen die gebaseerd is op liefde, vertrouwen en wederzijds respect.

1 op 1 aandacht
Shiva4Dogs werkt enkel met privé trainingen. In onze eerste kennismaking zullen we samen jouw trainingswensen vast stellen. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk en op maat gemaakt trainingsplan gemaakt. Op deze manier kunnen we heel gericht trainen aan de dingen die voor jullie als combinatie belangrijk zijn. Je hebt de inhoud van de training op deze manier volledig in eigen hand.
Een ander groot voordeel van privé trainingen is dat er alle tijd en ruimte is voor vragen of behandelen van theoretische onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan lichaamstaal, het leren lezen en begrijpen van wat jouw hond, maar ook zeker andere honden die je tegenkomt vertellen, leerprincipes, emoties en daaruit vloeiend gedrag, etc. Er is veel mogelijk. Samen onderzoeken we hoe we jullie als combinatie tevreden door het leven kunnen laten gaan.

Trainen in de praktijk
Uiteraard wil je graag dat je hond in elke situatie met jou wil samen werken. Dit betekent dat trainen vooral ook in de praktijk moet gebeuren. In eerste instantie starten we bij jullie thuis, maar door de trainingen op maat kunnen we verder in het traject de door jou gewenste praktijk situaties op zoeken, zodat we daar aan de slag kunnen waar het nodig is.

En verder…
Is het natuurlijk gewoon reuze gezellig om bij Shiva4Dogs te komen trainen! Whisper flyball