Over LenDEC_2389a_1600 klein

Toen Kelly mij vroeg of ik les wilde gaan geven bij Shiva4Dogs heb ik geen moment getwijfeld en ‘ja’ gezegd. Dat hield natuurlijk wel in dat ik een opleiding in de kynologie moest gaan doen. Inmiddels mag ik mezelf kynologisch instructeur noemen en ben ik woensdagavond in Heiloo te vinden om onder de inspirerende en deskundige leiding van Kelly een bijdrage te leveren aan de trainingen. Mijn opleiding is overigens nog niet voltooid. Er is zoveel te leren over hondengedrag dat ik nog jaren vooruit kan. En dat  doe ik met alle plezier in de hoop dat ik vele hondeneigenaren verder kan helpen om een fijne relatie met hun hond op te bouwen. Naast het trainen ga ik regelmatig mee met de uitlaatservice van Shiva4Dogs. Het is een feest om de honden zo te zien genieten van de wandelingen.

Met honden bezig zijn is nu voor mij nog hobby. Het is een fijne tegenhanger van mijn eigenlijke baan: ik werk als vertrouwenspersoon bij een financiële instelling en los daar uiteenlopende arbeidsconflicten op.  Uiteraard heb ik ook een eigen hond: Noia, een Duitse Herder teef. Noia is een gedreven hond die graag aan behendigheid en dogfrisbee doet.

Len