Uitlaatservice

 

Werkwijze
Na een vrijblijvend intake gesprek, waarbij er kennisgemaakt wordt met je hond en uiteraard met elkaar, afspraken over en weer worden gemaakt en de overeenkomst en het sleutelcontract worden getekend, kunnen we van start. De honden van Shiva4Dogs gaan minimaal 1 keer per week op een vaste dag mee.  Op de afgesproken dag(en) komen wij je hond bij je thuis ophalen en laten hem samen met zijn soortgenoten minimaal een uur uitrazen in een van de losloopgebieden in de regio. Vervolgens brengen we hem moe, maar voldaan weer thuis. Mocht je hond tijdens de wandeling een frisse duik hebben genomen, maken we hem uiteraard handdoek droog en laten we de hond op de vooraf afgesproken plaats in huis.

Shiva4Dogs-62

De eerste keer
De eerste keer dat de hond mee gaat, gaat hij aan de lange lijn mee. Zo kan je hond veilig wennen aan de groep en kunnen we vertrouwen in elkaar opbouwen. Zodra we er zeker van zijn dat je hond in de groep zal blijven en terug komt als hij of zij geroepen wordt, mag hij of zij los in de groep. De honden dragen tijdens de wandeling een halsband met penning van Shiva4Dogs.

Regio
De uitlaatservice is voor de regio Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Akersloot, Castricum, Limmen en Heiloo.

Vervoer
De bus, een Ford Transit, heeft veilige kennels, is volledig geïsoleerd en bevat elektrische ventilatie, zodat het in de bus niet te warm wordt en er altijd frisse lucht binnen komt.

Deze diashow vereist JavaScript.