Tarieven

HUS Shiva4Dogs werkt met maandabonnementen.

Hoe werkt dit?
Voor de 23e van elke maand geef je  mij per mail door op welke dagen je gebruik wil maken van de uitlaatservice (info@shiva4dogs.nl). Je hond dient wekelijks mee te lopen met de uitlaatservice. Je ontvangt vervolgens een factuur voor het aantal afgesproken wandelingen die binnen 10 dagen moet worden voldaan. Afgesproken wandelingen kunnen na de 23e van de maand niet meer geannuleerd worden. Verzetten naar een andere dag binnen de zelfde maand is wel mogelijk, mits er voldoende ruimte is. Nieuwe honden gaan eerst een paar keer op proef mee om te kijken of de hond in de roedel past.

Het is bij HUS Shiva4Dogs niet mogelijk om de hond af en toe mee te laten gaan. Dit is een bewuste keuze. Enerzijds zit ik geregeld vol, waardoor er vaak geen plaats zal zijn. Anderzijds heb ik graag dat zowel ik als mijn honden in de groep elkaar goed kennen en weten wie waar staat.

Groepswandeling 1x per week                                            € 12,00
Groepswandeling vanaf 2x per week                               € 11,00

Elke tweede hond van hetzelfde adres en dezelfde eigenaar: 10% korting

Na opgave van de wandelingen ontvang je een factuur welke binnen 14 dagen dient te worden voldaan. Na 14 dagen ontvang je een betalingsherinnering. Indien de factuur vervolgens binnen 7 dagen nog niet is voldaan, ziet Shiva4Dogs  zich genoodzaakt om € 7,50 administratie kosten in rekening te brengen.
Bij blijvende betalingsachterstanden behoudt Shiva4Dogs zich het recht voor om de overeenkomst per direct op te schorten totdat de betalingen zijn voldaan.

Een loopse teef kan niet mee in de groep. Indien er zelf geen vervanging kan worden geregeld kan ik na de groepswandeling met de loopse teef individueel wandelen.
Individuele wandeling per 15 minuten                             € 15,00
Individuele wandeling per 30 minuten                             € 22,50

Individuele wandeling in het weekend per 15 minuten      € 17,50
Individuele wandeling in het weekend per 30 minuten      € 25,00

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW